U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met 4 slaapkamers regio Bourgoyen

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15

Te Gent, op een boogscheut van het prachtige Bourgoyen park, vinden we deze knap gerenoveerde woning. De renovatie is reeds afgerond, enkel de aanleg van het terras buiten is op dit moment nog bezig : klaar eind mei. VERHUURBAAR 1200 EUR : verhuurgarantie tegen aktedatum.

Bekijk de 3D tour : https://www.nodalview.com/KeCC9vrXnJ8AKNGUrvvW9sEs

De woning heeft een brede inkomhal met toilet. Van hieruit komen we in dubbele leefruimte, met open keuken in het midden. Vloeren afgewerkt met keramische tegels. Op het einde van de leefruimte werd een groot schuifraam geplaatst (veel lichtinval) dat toegang verleent tot een zuidwest georiënteerde stadstuin. Aangelegd in blauwsteen. (De weergegeven foto van de tuin is een referentiefoto, aangezien de tuin/het terras nog wordt aangelegd).

Authentieke trappenhal met geschilderde trap verleend toegang tot de verdiepen. Badkamer met inloopdouche + regendouche functie. Ook uitgerust van dubbel wasmeubel. Ook op deze verdieping apart toilet aanwezig.

4 ruime slaapkamers, telkens voorzien van tv en internetaansluiting. Waar mogelijk authentieke balken gerestaureerd.

Woning voorzien van nieuwe aardgas codensatieketel en ventilatiesysteem. Kelder aanwezig. Dit alles op wandelafstand van het prachtige park Bourgoyen.

EPC in opmaak

CONTACT : thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed