U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Burgerwoning met herenhuisallures

Contact Thomas: 0474 262758 of thomas@vicusvastgoed.be


Op een boogscheut van Gent centrum, in de hundelgemsesteenweg, vinden we deze woning die momenteel een grondige renovatiebeurt krijgt Woning is momenteel nog onder renovatie, einde werken augustus 2020. Bezoeken reeds mogelijk. Ideale ligging voor ouders met studerende kinderen, of mensen die een woning zoeken met een goeie mobiliteitsscore : vlakbij station en opritten autostrades.

Verhuurwaarde 1200 EUR, verhuurgarantie tegen akte!

Hoogstaande afwerking met kwalitatieve materialen! Nieuw geplaatste keuken met vaatwas, inductie, oven, koolstofafzuig, dubbel spoelbak met trompetkraan, etc ... Vloeren afgewerkt met parket. Dubbele open leefruimte. Aparte trappenhal met authentieke trap en toilet. Volledig nieuw geïnstalleerde badkamer met ligbad met jets, extra toilet, dubbel wasmeubel met grote spiegel en een handoekradiator. Ook een tweede badkamer met regendouche. In totaliteit 3 slaapkamers, met grote volumes en telkens aansluiting voor zowel tv als internet. Aangename stadstuin met zonnige orientatie. Dit alles op een boogscheut van centrum gent, met uitstekende verbinding via openbaar vervoer. Ook de universiteiten zijn vlot bereikbaar. Reeds te bezichtigen.

Contact: Thomas op 0474 262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed