U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uniek te renoveren klassevol pand met zicht op Sint-Pauluskerk en zuidgerichte tuin

CONTACT: Kristof via kristof@vicusvastgoed.be of via 0496 70 45 01

Deze woning met unieke gevel en klassevolle uitstraling door authentieke elementen is gelegen op wandelafstand van het station van Gent Sint-Pieters. De woning krijgt van buitenaf reeds een flinke renovatie waardoor u zich volledig kan focussen op de inrichting van de woning en renovatie naar eigen wensen. Kortom een ideale startbasis voor uw renovatie.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 230 vierkante meter. Daarnaast is er een zuid-georiënteerde tuin. In de voortuin kan u genieten van een aperitief met zich op de Sint-Paulus kerk.

Er is een mogelijkheid tot het creëren van 5 slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er een zeer ruime leefruimte voorhanden en wordt elke ruimte gekenmerkt door de behouden authentieke elementen.

Werken die reeds uitgevoerd worden: Nieuwe dakbedekking, aanleg betegeling in voortuin, nieuw zinkwerk en nieuw houten schrijnwerk vooraan!

VOOR ALLE WERKEN WERD EEN GOEDGEKEURDE BOUWVERGUNNING VERKREGEN (inbegrepen in prijs)

CONTACT: Kristof via kristof@vicusvastgoed.be of via 0496 70 45 01


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed