U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Exclusief pand aan de leie, bij Patershol

Contact: Thomas op 0474 262758 of Thomas@vicusvastgoed.be.

Renovatie op toplocatie! Net afgewerkt! Verhuurgarantie 1700 EUR tegen akte.

Volumineus pand aan de Leie en op een boogscheut van Patershol, met andere woorden toplocatie! inkomhal met behoud van authentieke trap. Ook apart toilet voorzien in de inkomhal en toegang tot de kelder.

Vanuit de hal komen we in een dubbele leefruimte afgewerkt in eikenhouten parket. Aansluitend aan de leefruimte halfopen keuken : BULTHAUP, volledig uitgerust. Toegang tot terras en tuin vanuit de keuken via groot schuifraam. Op die manier komt ook veel licht binnen in de woning.

Verdiep 1 uitgerust met luxe badkamer : regendouche, jacuzzibad en dubbel wasmeubel. Ook apart toilet voorzien. 2 slaapkamers met alle voorzieningen op dit verdiep (tv, internet, LED verlichting, centrale verwarming .. ). Volledig verdiep afgewerkt in parket.

Verdiep 2 uitgerust met badkamer met regendouche en wasmeubel. Ook op deze verdieping 2 volledig uitgerust slaapkamers. Ook op verdiep 3 nog eenzelfde slaapkamer, wat het totaal op 5 brengt.

Alle technieken in de woning werden vernieuwd. Zo werd een nieuwe codensatieketel van BULEX geplaatst en werd de woning uitgerust met C+ ventilatie.

Unieke stadslocatie: aan portus ganda, patershol, en op 5 minuutjes van de 3 Gentse torens.

CONTACT THOMAS op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed