U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Prachtige renovatie met 5 grote slaapkamers, tuin in gezellige straat te Gentbrugge

CONTACT Simon via Simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123 708

Mobi-score 9,1 op/ 10 U kan verdere details over de mobi-score vinden via de link https://mobiscore.omgeving.vlaanderen.be/ waar u Jef Vandermeulenstraat 48, Gentbrugge intypt.

In het hartje van Gentbrugge bevindt zich deze prachtig gerenoveerde woning. De inkomhal geeft toegang tot een lichtrijke dubbele leefruimte met achteraan de woning een ruime keuken met verscheidene schuiframen Op het gelijkvloers is ook een gastentoilet als polyvalente bureau ruimte. Ook is eer een groot terras met brede tuin aanwezig!

Via de karaktertrap bereikt men de eerste verdieping, die 2 ruime slaapkamers en 1 badkamer telt. De eerste badkamer omvat een douche, een ligbad (met jets) en een dubbele wasmeubel.

De tweede verdieping biedt plaats aan opnieuw 2 ruime slaapkamers. De tweede badkamer telt een douche, een toilet en een wastafel. De derde verdieping heeft nog een grote dakkamer met twee nieuwe veluxen.

De tuin is toegankelijk via de ruime ingang van de woning. Fietsen en andere zaken kunnen gemakkelijk van tuin naar voorkant woning gebracht worden en omgekeerd.

De gesloten renovatie bevindt zich in een residentiële buurt te Gentbrugge. In de nabijheid van de woning zijn verschillende parken terug te vinden, zoals Victoria Regiapark, Park de Pélichy en Frans Trochpark.

De woning bevindt zich centraal ten opzichte van invalswegen E17 en openbaar vervoer.

Kortom, ruime groene renovatie op topligging!

EPC in opmaak.

CONTACT Simon via Simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123 708


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed