U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 3 slaapkamer woning in rustige groene straat!

CONTACT: SIMON via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Reeds veel woningen in de Sparrestraat werden nieuw leven ingeblazen, waardoor de straat gekenmerkt wordt door kwaliteitsvolle renovaties. Het huis beschikt over een witte gevel met zwart-houten schrijnwerk. De renovatie weerspiegelt de heropleving van de Brugse Poort!

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan dubbele leefruimte en achteraan een ruime open ingerichte keuken (Siemens-toestellen). Het dubbel schuifraam geeft uit op een aangenaam stadsterras met aansluitend de stadstuin.

De eerste verdieping omvat een ruime slaapkamer, een apart toilet en een full-badkamer (ligbad met jets, regendouche en dubbel wasmeubel). De tweede verdieping telt eveneens 2 slaapkamers.

De woning heeft bovendien een zeer gunstige ligging: op steenworp van het historisch centrum Gent (ca. 5 min. fietsen), centraal ten opzichte van natuur (natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en Groenevalleipark) en nabij openbaar vervoer en invalswegen (zoals R40/R4 en autostrades), vlakbij de fiets-as Zuidkaai Coupure,...

Leuk weetje: op wandelafstand, in de Meibloemstraat - op de oude bowlingcite, komt bovendien een uniek park van maar liefst 9000 vierkante meter!

CONTACT: SIMON via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed