U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9030 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 2 slaapkamer woning omgeven door groen en met mooie tuin!

Contacteer Simon op het nummer 0498 123 708 of stuur een mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

Bij het bezoek kan er een kijkwoning bezocht worden (dichtbij Zandloperstraat) om materialen, afwerking en proces te zien. Voor meer info bel gerust uw makelaar.

De Zandloperstraat is gelegen op wandelafstand van het natuurpark Bourgoyen. De omgeving is dan ook rijk aan bebossing en groen! Op korte afstand kunt u gemakkelijk naar alle ontsluitingswegen (E40, R40, R4) en is zowel Gent centrum en mariakerke dorp goed bereikbaar.

De woning wordt momenteel volledig gerenoveerd. Er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen en ook alle technieken (elektriciteit, sanitair, leidingen...) worden vernieuwd.

Bij het binnen komen vinden we een dubbele leefruimte met aansluitend een uitbouw met nieuwe keuken (toestellen: oven, vaatwas, inductiekookplaat en dampkap) met toestellen, deze zijn van het merk Siemens of Whirlpool. Via de uitbouw komt u in een mooie grote tuin, deze is net als de rest van de wijk omgeven door bomen en groen.

Boven vinden we nog een volledig uitgeruste badkamer, een slaapkamer en apart toilet. Op het bovenste verdiep is er dan nog een ruime afgewerkte zolderkamer voorzien.

Een leuke unieke woning in een groene omgeving. Interesse? Kom zeker eens kijken.

Contacteer Simon op het nummer 0498 123 708 of stuur een mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed