U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Te renoveren burgerhuis in art-nouveaustijl

CONTACT Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Temidden de strategische Rooigemlaan treft men een unieke renovatie-opportuniteit uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.
Het art-nouveau karakter van de woning uit zich door haar statige, brede gevel met arduinen accenten en florale motieven op faïencetegels. De woning werd reeds volledig gestript en is klaar om nieuw leven ingeblazen te worden.

De brede inrijpoort geeft toegang tot een binnenplaats die op verschillende manieren erg functioneel kan ingericht worden.
Het gelijkvloers biedt verder de nodige volumes voor het creëren van een eetplaats, living en keukenruimte die uitmonden in de Z-O georiënteerde stadstuin. Op de eerste verdieping treft men reeds de structuur voor 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer. De authentieke trappenhal die centraal door de woning loopt, kan gerestaureerd worden en rijkt tot het tweede verdiep dat plaats maakt voor de tweede badkamer, slaapkamer 4 en slaapkamer 5 mét mezzanine.
Bovendien is de woning onderkelderd waardoor er aan opbergruimte geen gebrek zal zijn.

CONTACT Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Gevelfoto uit beeldbank Vlaanderen, fotograaf Piens, J (2012).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed