U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 4 slaapkamerwoning met tuin regio UZ gent

Contact : Thomas op thomas@vicusvastgoed.be of bellen naar 0474262758

Verhuurgarantie tegen akte! Verhuurwaarde 1200 EUR. Ideaal als investering!

Te Melkerijstraat 25 vinden we de knap gerenoveerde woning, werken zijn momenteel nog bezig en nemen hun einde in oktober 2020. Bezoeken inplannen reeds mogelijk. Gezien de ligging zich situeert vlakbij de universiteiten, sint-pieters-station en de voornaamste uitvalswegen is de woning uitermate geschikt als investering, zowel naar verhuring op de particuliere markt als voor ouders met studerend kinderen. Verhuurwaarde : 1200 EUR. Verhuurgarantie bij akte!

U bent investeerder? Geniet van onze verhuurgarantie! We garanderen een huurder tegen de authentieke akte en regelen alles voor u van contract tot moment van sleuteloverdracht.

Deze woning werd gestript en voorzien van alle nieuwe technieken : water, gas en elektriciteit werden integraal vernieuwd. Ook de rioleringen, sceptische put en isolatie werden allemaal vernieuwd. Verder werd de woning opnieuw gepleisterd, voorzien van moderne centrale verwarming op aardgas (condensatieketel bulex) en volledig op nieuw gevloerd (eikenhouten parket + sissal ).

Open en lichtrijk gelijkvloers (installatie lichtkoepel + groot schuifraam) in eikenhouten parket, met toegang tot de tuin. Er werd een nieuwe keuken geïnstalleerd, toestellen van siemens (vaatwas, heteluchtoven, inductiekookplaat, afzuigsysteem, spoelbak).

Op de eerste verdieping badkamer met regendouche, jacuzzibad en dubbel wasmeubel. Tevens op deze verdieping toilet. Zowel badkamer als toilet voorzien van nieuw ventilatiesysteem type C+. Op bovenste verdieping tweede badkamer voorzien. Op de verdiepen ook 4 ruime slaapkamers.

Buiten werd een blauwsteenterras aangelegd. Verder werden ook stopcontacten en verlichting aan het terras voorzien, alsook een waterleiding voor onderhoud.

Perfect als investering : 1200 EUR verhuurbaar! Verhuurgarantie tegen akte!

Contacteer thomas op 0474 262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed