U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met uitzicht op water!

CONTACTEER HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478 65 88 15.

Langs het water van de Nieuwevaart vinden we deze woning op de vlot bereikbare Gasmeterlaan. Het huis werd net gerenoveerd om te voldoen aan alle eisen van de moderne Gentenaar.

Het gelijkvloers staat in het teken van de compleet uitgeruste keuken met nieuwe toestellen zoals vaatwas, heteluchtoven, kookplaat, dampkap, spoelbak. De aansluitende leefruimte geeft uit op het gezellige, met kiezels bezaaide stadterrasje.

Op de eerste verdieping vinden we, naargelang de wensen van de koper, een extra comfortabele leefruimte of slaapkamer. Daarnaast werd een hedendaagse badkamer geplaatst met toilet, douche en wasmeubel. Aansluiting en ruimte voor wasmachine en droogkast zijn voorzien.
Onder het dak op de bovenverdieping is meer dan voldoende plaats voor een (tweede) slaapkamer en geschikte ruimte voor kasten.

Dit frisse huis is de ideale binnenkomer voor iemand die zich op een betaalbare locatie op een boogscheut van het Gentse stadscentrum wil vestigen. Bezichtiging kan onmiddellijk en enkel op afspraak!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed