U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gezellige beluikwoning op unieke locatie

CONTACT info@vicusvastgoed.be

Op heden wordt de woning nog leeggemaakt, maar geïnteresseerden kunnen zich VIA MAIL aanmelden voor één van de volgende bezoekmomenten:

- Zaterdag 3/10: van 12u tot 13u.
- Dinsdag 6/10: van 17u tot 18u.
- Vrijdag 9/10: van 17u 18u.

Op een absolute topligging in hartje Ekkergem wordt deze charmante beluikwoning aan een aantrekkelijke prijs verkocht.
De woning bevindt zich in het pittoreske Sint-Martensblindeken, een doodlopend straatje aan de voet van de Sint-Martinuskerk. In de onmiddellijke nabijheid van de R40, de Watersportbaan en de Coupure, scoort dit huis erg goed op vlak van mobiliteit, zonder aan rust te moeten inboeten.

Nog voor we de rijwoning binnenkomen bevinden we ons op het prettige terras te midden van het beluik, waaraan een afgesloten aparte bergruimte werd voorzien. Ideaal om een fiets, tuinmateriaal of barbecue te stockeren.

De benedenverdieping werd ingedeeld in een knus leefgedeelte, keuken en badkamer met douche. Via de trap komen we op de eerste verdieping, bestaande uit één volledige ruimte die naar de wensen van de koper kan ingericht worden als volwaardige eerste slaapkamer, tweede living of hobbykamer. Bovenin, onder het dak, is er opnieuw voldoende plaats voor een comfortabele slaapkamer of een ruimte naar believen van de koper aan te kleden.

De rijwoning vormt een buitenkans voor mensen die zich in een wijk met uniek stadskarakter willen vestigen, voor de ouders die hun studerende kinderen vlakbij het universiteitscentrum willen huisvesten, voor de investeerder die een felbegeerde beluikwoning aan zijn portefeuille wil toevoegen. Mogelijkheden te over!

Verhuurwaarde: 700 euro per maand!

CONTACT info@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed