U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Toffe 4 slaapkamer woning met ruime stadstuin (met achteringang)

Contact Simon op 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

In het Rabot, aan het groene binnengebied Boerenhof, vinden we deze leuke woning. Het Boerenhof is een binnengebied tussen de Schommelstraat, de Kwakkelstraat, de Pannestraat en de Victor Frisstraat in de wijk Rabot.

Tot voor kort stonden er een 80-tal bouwvallige garageboxen. De stad Gent kocht het binnengebied aan. Bewoners sloegen de handen in elkaar en experimenteerden gedurende een aantal jaar met tijdelijke projecten op het terrein. Samenlevingsopbouw Gent ondersteunt hen in dat proces. De tuin van de woning grenst aan dit park en heeft een poortje (achteruitgang) er naartoe! Gezelligheid troef.

De woning heeft de mogelijkheid tot 4 ruime slaapkamers! Telkens twee per verdiep. Op het gelijkvloers vinden we een ruime dubbele living met achteraan een keuken met lichtkoepel. Ook is de woning volledig onderkelderd! Er is via de keuken toegang tot de badkamer en een ruim terras met achteraan de woning een leuke stadstuin. Deze is toegankelijk via een achterpoort.

De woning is volledig instapklaar. Elektriciteit en andere technieken staan allemaal inorde. Enkel nog in te richten naar uw preferenties!

Contact Simon op 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed