U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met garage, kelder 3 slaapkamers en ruime tuin!

BEZOEKDAGEN op donderdag 29/10 en zaterdag 31/10 inschrijven kan via onderstaande gegevens.
Contacteer Simon op het nummer 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Binnen de kleine ring vinden we deze mooi gerenoveerde woning! Met een mobiliteitsscore van 9,5/10 is het uitstekend verbonden met alle ontsluitingswegen (R4, R40, E17 en E40) alsook centraal om met het openbaar vervoer of de fiets overal in Gent te geraken. Er kan gemakkelijk geparkeerd worden bij de woning en er is ook een inpandige garage voorzien voor fietsen en berging!

De woning zelf is met hoogwaardige materialen gerenoveerd. Zo zijn onder andere alle technieken vernieuwd, alle ramen vervangen door HR-glas, de woning is volledig geïsoleerd (EPC 162) en er is een volledig op maat gemaakte keuken voorzien….

Bij het binnenkomen vinden we vooraan de woning een ruime garage met aansluitend een grote droge kelder. De vloeren zijn op het gelijkvloers volledig in donker gietbeton, wat een mooi effect heeft met de witte muren en moderne keuken. De leef- en keukenruimte zijn met zorg ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht (lichtstraten en groot schuifraam) en gevoel van ruimte te geven. Aansluitend is er een ruime aangelegde tuin met vanachter een kwalitatief tuinhuis!

Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer met aansluitend nog een badkamer met inloopdouche. Het plat dak dat toegankelijk is via een dubbel open klapbaar raam is VERGUND om een dakterras van te maken!

Boven zijn er dan nog eens twee ruime slaapkamers telkens met een mezzanine!

Kom zeker eens kijken naar deze knappe renovatie!

BEZOEKDAGEN op donderdag 29/10 en zaterdag 31/10 inschrijven kan via onderstaande gegevens.

379 000 EUR is een richtprijs van de eigenaar

Contacteer Simon op het nummer 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed