U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Knap gerenoveerde starterswoning of investeringspand

CONTACT info@vicusvastgoed.be

In de Ooievaarstraat (Brugse Poort) vindt u deze recent gerenoveerde woning. Het huis heeft een unieke voorgevel en erg hoge plafonds. Er werd gerenoveerd met oog voor detail! Waar mogelijk werden de hoogtes gemaximaliseerd, en het balkenwerk is vaak zichtbaar. De trappen werden dan weer met kwalitatief staal afgewerkt. De mix tussen hout en staal geeft de woning een heel karaktervolle, loftachtige toets!

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een volledig ingerichte keuken (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een leefkeuken met toegang tot een aangenaam stadsterras - zuidelijk georiënteerd. Onder de trap werd een kelderluik voorzien naar een knusse bergkelder. Op het gelijkvloers is ook een apart toilet. De eerste verdieping is een ruime open kamer. De bovenste verdieping is ook een ruime open kamer, voorzien van badkamer met douche en wasmeubel.

Volledig gerenoveerd met duurzame materialen. Elektriciteit gekeurd en volledig belicht en geschilderd. Zeer energiezuinig, gezien niet alleen het dak, maar ook de zijmuren werden geïsoleerd.

Vlakbij ontsluitingswegen zoals R40/R4 en autostrades, op ca. 10 min. wandelen/ca. 3 min. fietsen van Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, vlakbij de fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum!

Perfecte starterswoning, of leuke investering.
Verhuurwaarde: 800 euro/maand.

Contact via info@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed