U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3-slaapkamer renovatie met achteruitgang aan Boerenhof ! - 9000 Gent

Omschrijving

Contact : HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478 65 88 15
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning door dezelfde bouwheer (zelfde afwerking en zelfde materialen).

Aan het groene binnengebied Boerenhof, vinden we deze knap gerenoveerde woning. Het Boerenhof is een binnengebied tussen de Schommelstraat, de Kwakkelstraat, de Pannestraat en de Victor Frisstraat in de wijk Rabot.
Bewoners sloegen de handen in elkaar en experimenteerden gedurende een aantal jaar met tijdelijke projecten op het terrein. Samenlevingsopbouw Gent ondersteunt hen in dat proces. De tuin van de woning grenst aan dit park en heeft een poortje (achteruitgang) er naartoe! Gezelligheid troef.

De open en lichte gelijkvloerse verdieping (installatie lichtkoepel + groot schuifraam) telt een dubbele leefruimte, apart toilet en de keuken met toestellen van Siemens (vaatwas, heteluchtoven, inductiekookplaat, afzuigsysteem, spoelbak).
Via het groot schuifraam achteraan heeft u toegang tot terras en tuin. De tuin verleent dan uitgang op het binnengebied.

De eerste verdieping biedt plaats aan luxueuze badkamer (met regendouche, ligbad met jets, dubbel wasmeubel) en een ruime eerste slaapkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting!

Zeer goed EPC van 178 kWh/(m² jaar)!!

Contact : HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478 65 88 15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed