U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Karakterrenovatie met ruimte!

CONTACT: gilles@vicusvastgoed.be of 0468/41.66.67

Mobi-score 9,5/10! Woning vollop in renovatie. De gebruikte foto's zijn referentiefoto's van dezelfde aannemer: zelfde materialen, zelfde afwerkingsgraad.
Op slechts een kwartiertje fietsen van het Gravensteen treffen we deze ruime woning die in volle renovatie is waar de termen ruimte en karakter centraal staan. De charmante gevel met frans dak en retro-houten schrijnwerk springt meteen in het oog. Aan de straatzijde vinden we op het gelijkvloers de open keuken (toestellen van SIEMENS/ WHIRLPOOL) die aansluiting geeft op de open dubbele leefruimte. Hier is genoeg plaats voor het creëren van een eetplaats en comfortabele living. Via het grote schuifraam heeft men toegang tot het terras en de grote tuin met tal van mogelijkheden. Op het eerste verdiep bevindt zich een eerste heel ruime slaapkamer, een apart toilet en 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad en 1 met douche.
Op het tweede verdiep treffen we opnieuw twee ruime slaapkamers, waarvan één met mezzanine: ideaal voor jouw eigen home working space!
Nieuw EPC na installatie alle nieuwe technieken.

CONTACT: gilles@vicusvastgoed.be of 0468/41.66.67


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed