U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Klassevolle herenwoning met zicht op Sint-Pauluskerk en zuidgerichte tuin

CONTACT: Thomas op 0474 262758

Deze woning met unieke gevel en klassevolle uitstraling door authentieke elementen is gelegen op wandelafstand van het station van Gent Sint-Pieters. De woning krijgt momenteel een fikse renovatie en wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het einde der werken is gepland in februari 2020. Bezoeken zijn reeds mogelijk op afspraak.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van meer dan 200m2. Daarnaast is er een zuid-georiënteerde tuin. In de voortuin kan u genieten van een aperitief met zich op de Sint-Paulus kerk.

De woning bruist van karakterelementen, en deze worden zo veel mogelijk bewaard. Alle technieken worden vernieuwd (elektriciteit, gas, water, isolatie, injectie, ramen, bakdamer, keuken, vloeren, etc.. ). Er zijn en twee badkamers en 4 slaapkamers ( 1 bureaukamer ). Daarnaast is er een zeer ruime leefruimte voorhanden en wordt elke ruimte gekenmerkt door de behouden authentieke elementen. Ook de trap is een eyecatcher.

Werken die reeds uitgevoerd werdenn: Nieuwe dakbedekking, aanleg betegeling in voortuin, nieuw zinkwerk en nieuw houten schrijnwerk vooraan, pleisterwerk, alle technieken ... Momenteel zit de woning in afwerkingsfase.

Voor alle werken werd een goedgekeurde bouwvergunning verkregen.

Opmaak EPC na installatie van de nieuwe verwarmingsketel ( codensatie op aardgas )

CONTACT: Thomas op thomas@vicusvastgoed.be op 0474 26275


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed