U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 3-slaapkamer woning met terras

CONTACT: HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of via 0478 65 88 15
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Bezoek zeker aansluitend samen met de makelaar een afgewerkte kijkwoning!!

MOBI-SCORE: 9,5/10! Bus- en tramhalte op 250m, op wandelafstand van Gent Centrum, aan fiets-as Bergkaai - Coupure Rechts, vlak aan het Rabotpark...

In de Victor Frisstraat vinden we deze gerenoveerde woning. Het huis telt een dubbele leefruimte, met achteraan een keuken met kwalitatieve, geïnstalleerde Siemens-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, damkap). Via het groot schuifraam in de keuken en het grote lichtraam in de leefruimte heeft u toegang een aangenaam stadsterras in blauwe hardsteen.

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste ruime slaapkamer, een apart toilet en een luxe-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.
Elke kamer is voorzien van tv-en internetaansluiting.

NIEUW EPC na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

CONTACT: HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of via 0478 65 88 15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed