U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

EKKERGEM - gerenoveerde woning met 4 slaapkamers!!

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen). Bezoek zeker met de makelaar een afgewerkte kijkwoning! De renovatie zal klaar zijn tegen eind januari 2021.

Verhuurwaarde van de woning : 1200 EUR. Verhuurgarantie tegen aktedatum - inkomsten vanaf dag 1 als eigenaar!

In het uiterst begeerde Ekkergem vinden we deze gerenoveerde woning met meer liefst 4 slaapkamer. MOBI-SCORE: 9,7/10: Via het water van Coupure op wandelafstand van het historisch centrum van Gent, vlakbij R40 met tram- en bushaltes, op 10 min. fietsen van station Gent-Sint-Pieters,...

Het gelijkvloers telt vooraan een keuken met geïntegreerde toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap) en aansluitend een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam achteraan de woning verleent toegang tot een terras, afgewerkt in blauwe hardsteen en de ruime stadstuin van meer dan 10 meter diep.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime kamer met grote raampartij, een apart toilet, een douchekamer (met regendouche) en een ruime badkamer (met ligbad met jets, dubbel wasmeubel). De tweede verdieping beschikt eveneens over 2 ruime slaapkamers. De vierde, open kamer bevindt zich op het bovenste verdiep.
Elke kamer is voorzien van TV- en internetaansluiting.

NIEUW EPC na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed