U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Ruime gerenoveerde woning in Gentbrugge met 3 slaapkamers en grote tuin

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Zeer vlotte verbinding met alle omliggende autostrades als ook openbaar vervoer!

In het rustige Ter Heide vinden we deze mooi recent (2016) gerenoveerde woning. Tijdens de renovatie zijn alle technieken vernieuwd (elektriciteit, leidingen...) ook is er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

U komt binnen in een aparte trappenhal met authentieke trap volledig in tegel gelegd. Bij het doorwandelen komt u een in ruime open dubbele leefruimte volledig voorzien van parket. Er is gebruik gemaakt van een lichtkoepel en groot schuifraam om veel natuurlijk licht binnen te laten. Via het schuifraam komt u in een grote stadstuin die voorzien is van een terras met verlichting/elektriciteit en water als ook volledig in gras gelegd. Binnen aan de voorkant hebben we dan nog een ingebouwde keuken met toestellen (SIEMENS). Naar boven vinden we op de eerste verdieping twee kamers en een ruime badkamer als ook een apart toilet. Helemaal boven is er ook nog een ruime slaapkamer.

Energiezuinige woning EPC 181!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed