U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde burgerwoning met grote ruimtes

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0468/41.66.67

In de bloeiende Bloemetjeswijk treffen we deze ruime burgerwoning die momenteel in volle renovatie is. De woning wordt instapklaar opgeleverd tegen akte en is uiterst geschikt voor zowel eigen bewoning als investering.
Op het gelijkvloers is er een aparte inkomhal met gastentoilet en authentieke trap die doorloopt tot op het tweede verdiep. Verder is er op het gelijkvloers een mooie open leefruimte die plaats biedt voor zithoek, eetplaats en keuken (uitgerust met toestellen van SIEMENS/ WHIRLPOOL). De keuken geeft met haar grote raampartijen uit op een aangename stadskoer.
Op het eerste verdiep is er een eerste, heel ruime slaapkamer met erker. Aansluitend treft men 2 badkamers, een grotere en een meer compacte. Op de tweede verdieping vindt men vooreerst een tweede slaapkamer, opnieuw met erker dat het ruimtegevoel benadrukt. De derde slaapkamer geniet van een mezzanine onder het dak die praktisch kan ingericht worden als slaapruimte, bureau, dressing of hobbykamer.

Nieuw EPC na installatie van nieuwe technieken.

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0468/41.66.67


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed