U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Ruime gerenoveerde woning met vlotte verbindingen Gent-centrum/autostrades/station

Contact Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referenties van vorige renovaties (zelfde aannemer, gelijkaardige ruimtes, zelfde afwerking en materialen) er kan een kijkwoning bezocht worden aansluitend op het werfbezoek.

Op een boogscheut van Gent centrum, in de hundelgemsesteenweg, vinden we deze woning die momenteel een grondige renovatiebeurt krijgt Woning is momenteel nog onder renovatie, einde werken april 2021. Bezoeken reeds mogelijk. Ideale ligging voor ouders met studerende kinderen, of mensen die een woning zoeken met een goeie mobiliteitsscore (9,1/10!!) : vlakbij station en opritten autostrades.

Verhuurwaarde 900 EUR, verhuurgarantie tegen akte!

Hoogstaande afwerking met kwalitatieve materialen! Nieuw geplaatste keuken met vaatwas, inductie, oven, koolstofafzuig, dubbel spoelbak met trompetkraan, etc ... Vloeren afgewerkt met parket. Dubbele open leefruimte. Volledig nieuw geïnstalleerde badkamer met ligbad met jets, extra toilet, dubbel wasmeubel met grote spiegel en een handoekradiator. Ook een tweede badkamer met regendouche. In totaliteit 3 slaapkamers, met grote volumes en telkens aansluiting voor zowel tv als internet. Aangename stadstuin met zonnige orientatie. Dit alles op een boogscheut van centrum gent, met uitstekende verbinding via openbaar vervoer. Ook de universiteiten zijn vlot bereikbaar. Reeds te bezichtigen.

Contact Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.beNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed