U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Karakterpand met 5 slaapkamers en grote tuin op wandelafstand Gent-Sint-Pieters

Contact: Simon op 0498123708 of simon@vicusvastgoed.be

Foto's zijn referentiefoto's, uitgezonderd de gevel, de tuin en de trappenhal. De woning is momenteel onder renovatie en wordt afgewerkt met identieke materialen en producten, door dezelfde aannemer. Einde werken is gepland april 2021.

Bezoeken zijn reeds mogelijk!

Deze karaktervolle herenwoning wordt gekenmerkt door ruimte. Gezellige voortuin en zeer grote zuidelijke achtertuin zorgen voor een groen gevoel. Binnen wordt de woning gestript en daarna in een nieuwe jas gestoken. Alle technieken (gas, elektriciteit, isolatie, water, injectie, riolering, ... ) worden verwijderd en nieuw geplaatst. Ook alle pleister- en schilderwerken gebeuren opnieuw. Alle ramen worden vervangen door hoogrendementsglas (K-waarde 1.0) met nieuwe kaders.

Binnen gaan we voor een kwalitatieve afwerking met respect voor de authentieke elementen. Waar mogelijk blijven karakterstukken zoals een schouw of de trap zitten. De andere zaken worden vernieuwd. Alle vloeren komen in eikenhouten parket.

Deluxe keuken van BULTHAUP met ingebouwde toestellen van SIEMENS. Keuken met zicht op de zuidelijke tuin en het blauwsteenterras. De tuin is van hieruit ook toegankelijk.

Leefruimte volledig in parket, met veel grote ramen (=zeer lichtrijk). Alle verwarming is op aardgas op een nieuwe condensatieketel van BULEX.

Boven hebben we maar liefst 5 slaapkamers, allemaal voorzien van LED verlichting, UTP en COAX aansluiting (tv en internet) en CV. Ook zijn er 2 badkamers voorzien met kraanwerk van VAN MARCKE. Badkamer voorzien van wasmeubel, bad en regendouche.

Contact: Simon op 0498123708 of simon@vicusvastgoed.be


EPC na plaatsing verwarmingselementen.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed