U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 2 slaapkamer-woning in hartje Ledeberg!

CONTACTEER Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de woning volop onder renovatie zit (zelfde aannemer: zelfde afwerking + zelfde materialen).

VERHUURGARANTIE 875 EUR per maand wij zorgen voor een huurder tegen akte!

In de gunstig gelegen Willem Blanckestraat 3 vinden we deze gerenoveerde woning! Mobiscore 9,4/10: alle invalswegen nabij (E17, R40, Brusselsesteenweg), op minder dan 10 minuten fietsen in historisch centrum Gent, in hartje Ledeberg!

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met geïntegreerde SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductie-vuur, hete-lucht oven, dampkap) en een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras met strook aarde voor het maken van een gezellig tuintje
De aparte inkomhal telt een afzonderlijk toilet.

De eerste verdieping beschikt over een eerste ruime slaapkamer, een luxe badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel) en een douchekamer (regendouche en wasmeubel). De overige slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Nieuw EPC na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

CONTACTEER Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed