U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Op wandelafstand Gent Sint-Pietersstation: Recent gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en ruime tuin.

CONTACT : thomas op thomas@vicusvastgoed.be of 0474 262758

In de Lostraat, vlakbij het Sint-Pietersstation, bevindt zich deze nieuw gerenoveerde woning. De werken zijn momenteel nog bezig en nemen hun in de zomer van 2021. Bezoeken reeds mogelijk op afspraak.

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken : zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Het gelijkvloers wordt ingedeeld met 3 compartimenten. Dubbel leefruimte + open keuken. Vanuit de keuken is er een schuifraam dat toegang biedt tot het terras in blauwsteen en de zonnige tuin. Het plat dak van de keuken werd aangelegd als een groendak.

Boven zijn er nog 3 slaapkamers, 2 badkamers en apart toilet. Slaapkamers zijn telkens afgewerkt met nieuwe ramen met hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas, tv + internet aansluiting, ruim stopcontacten en LED verlichting in de vorm van reeds geplaatste spots.

1 badkamer met regendouche en 1 badkamer met ligbad. Beide met lavabo. Al het kraanwerk is van Van Marcke.

De gevel van de woning werd wit geschilderd, de ramen worden vervangen door nieuw zwart houten schrijnwerk.

TOPligging: Nabij verscheidene parken, zoals De Smet-De Naeyerpark en het Citadelpark. Bovendien vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer (vlakbij Sint-Pietersstation) en op wandelafstand van Miljoenenkwartier.

Contact : Thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed