U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Functioneel appartement aan spotprijs!

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.

Op de Frans Van Ryhovelaan vinden we dit één-slaapkamerappartement op de eerste verdieping van een gebouw bestaande uit een handelspand en 3 andere units. Het is gelegen op een vlotte verbindingsweg, in de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden. Het appartement is instapklaar, enkel schilderwerken te doen. Potentiële verhuurwaarde 625 euro. Huurrendement plus 4%!

We komen binnen langs de inkom met dressingkast. De leefruimte beschikt over een grote raampartij en laat plaats voor salon en eettafel. Aansluitend vinden we de keuken. Het appartement beschikt daarnaast over een apart toilet, badkamer met ligbad+douchekop en een slaapkamer. Absoluut pluspunt is bovendien dat je via de slaapkamer toegang hebt tot een zuidelijk georiënteerd terras.

GEEN SYNDICUS, GEEN EXTRA VASTE KOSTEN VOOR DIT APPARTEMENTSGEBOUW.

De geafficheerde prijs is een bindende vraagprijs. De eerste die deze prijs biedt, heeft het! Snel zijn is de boodschap.

CONTACT: sander@vicusvastgoed.be of sms/bel Sander op 0479 35 56 02.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed