U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9031 Gent

Omschrijving

Half-open gerenoveerde woning met 5 slaapkamers en ruime garage in het rustige Drongen.

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen

Renovatie klaar in april 2021, renovatie kan bezocht worden als ook een volledig afgewerkte kijkwoning zodat u de tijd heeft om afwerking en materialen in detail te bekijken!

In het rustige Drongen vinden we deze nieuw gerenoveerde 5 slaapkamer woning. Via een rustige straat komt u op deze half-open bebouwing met voortuin en ruime oprit. Via de oprit is een ruime garage beschikbaar (26m2) en een leuke tuin met open zicht op velden en veel groen!

De woning heeft een ruime beneden (+100m2) met aparte inkom, drie-dubbele leefruimte, bureau en dubbele keuken! Keuken is van BULTHAUP (luxe keuken met alle toestellen voorzien). Op de eerste verdieping zijn er twee badkamers en twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we dan nog eens drie slaapkamers!

Alle technieken worden vernieuwd! Duurzaam gebruik van materialen en authentieke elementen. Alle verdiepen worden in eikenhouten parket gelegd.

Nieuw EPC na installatie van nieuwe technieken.

CONTACT: Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed