U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime woning mét tuin op toplocatie!

Contact : Thomas op thomas@vicusvastgoed.be of bellen naar 0474 262758.

Op uitzonderlijke ligging tussen Gent-Sint-Pieters, UZ en Citadelpark treffen we deze volumineuze woning met aangenaam terras en zuidelijke stadstuin. Het huis werd kwalitatief gerenoveerd met aandacht voor authentieke elementen, natuurlijk licht en optimaal wooncomfort. Dankzij haar uitmuntende locatie vlakbij de snelwegen en het station kan het pand dienen als ideale uitvalsbasis voor mensen werkzaam binnen én buiten Gent, ouders met studerende kinderen of liefhebbers van het Gentse stadscentrum.

Via de statige inkomhal komen we de woning binnen. Plaats werd voorzien voor een apart gastentoilet en opberggelegenheid. Aan de straatzijde bevindt zich de keuken, gevolgd door een tweede woonkamer/eetplaats. De uitgesproken lichtrijke living geeft uit op een zonnige stadstuin met blauwsteenterras. Het volume van de tuin is ruim 80m2.

Op de eerste verdieping vinden we een eerste omvangrijke slaapkamer. Nog op dit verdiep werd een grote badkamer met ligbad, dubbel wasmeubel, toilet en aansluiting wasmachine voorzien. Verder bevindt er zich een praktische tweede badkamer, uitgerust met douche.

De tweede verdieping biedt plaats aan twee bijkomende volwaardige slaapkamers, steevast voorzien van voldoende stopcontacten, aansluiting tv en internet en met aandacht voor natuurlijke lichtinval.

Aarzel niet om een gooi te doen naar deze absolute buitenkans!

(FOTO'S ZIJN REFERENTIEFOTO'S VAN WONINGEN MET ZELFDE VOLUME EN AFWERKINGSGRAAD) - EINDE DER WERKEN GEPLAND : MEI 2021 ) BEZOEKEN REEDS MOGELIJK

Contact : Thomas op thomas@vicusvastgoed.be of bellen naar 0474 262758.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed