U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Unieke beluikwoningen in centrum Gent!

CONTACT: Thomas op 0474 262758 of mail naar Thomas@vicusvastgoed.be

In een woonerf aan de Sint-Salvatorstraat vinden we deze gerenoveerde beluikwoning. MOBI-SCORE: 9,4 /10. Op 100m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 8 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 6 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

De unieke gevels en knap aangelegde voortuinen heten u meteen welkom in dit knusse beluik. Gelegen in een bloeiende buurt gekenmerkt door opwaardering (denk aan Dok Noord, vernieuwde straatbeelden zoals Stokerijstraat/Doornzelestraat, grootschalige nieuwbouwprojecten Nieuwland, ...) en hippe initiatieven (Nieuwe Dokken, Bar Bricolage, Gaston Rooftopbar,...). Bovendien worden 5 beluikwoningen naast elkaar gerenoveerd waardoor onmiddellijk een de hele straat een frisse look uitademt.

De gelijkvloerse verdieping van het huis biedt plaats aan een leef-keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, koelkast, spoelbak en dampkap) en de badkamer (met regendouche, toilet en wasmeubel).

Het eerste verdiep telt een ruime open kamer die naargelang de wensen van de koper ingericht wordt als een extra comfortabele leefruimte of slaapkamer. De bovenste verdieping beschikt eveneens over een ruime open kamer.
Elk verdiep is voorzien van over tv- en internetaansluiting.

Het huis is ideaal voor ouders met studerende kinderen of starters! Onmiddellijk te bezichtigen in combinatie met een afgewerkte kijkwoning en enkel op afspraak.

NIEUW EPC na installatie verwarming.
CONTACT: Thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed