U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Vintage woning met garage/tuin/4slaapkamers in hartje Gentbrugge!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Verhuurwaarde 1500 EUR - vraag naar onze verhuurgarantie!

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Op vraag kan er een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/ gehanteerde materiaalkeuzes...). Vraag ernaar bij uw makelaar! Aansluitend wordt dan de woning in de Robert Rinskopflaan getoond!

Deze gezellige straat heeft een overvloed aan parkeermogelijkheden en bevindt zich op ideale locatie voor toegang E40/E17/R4/R40. Gent-centrum en Keizerpark op wandelafstand!

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort. Ook is er een installeerde keuken voorzien (toestellen SIEMENS), nieuwe badkamer... De woning wordt instapklaar opgeleverd!

Deze unieke woning waarbij veel karakterelementen herwerkt worden ademt een vintage sfeer die doet denken aan de jaren '60. De gevel zal ook volgens deze stijl in eer hersteld worden. Beneden vinden we een ruime garage die doorloopt naar de achterkant van de woning. De living en keuken bevinden zich op de eerste verdieping. Via een verhoogd terras kan er met een betonnen trap naar beneden gegaan worden in de leuke stadstuin. Er is voldoende berging aanwezig zowel beneden als boven. Op de eerste verdieping is ook een apart toilet voorzien.

Op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers met telkens opvallend grote raampartijen. Naast de slaapkamers zijn er twee badkamers: eerst een douchekamer met regendouche en ernaast een ruime lichtrijke badkamer met bad en dubbel wasmeubel (kranen allemaal Van Marcke). Ook is er een tweede toilet in badkamer 1.

Op het laatste verdiep vinden we dan nog eens 2 ruime slaapkamers.

EPC na technieken!

Een echte aanrader!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed