U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Regio brugse poort. Gerenoveerde burgerwoning met tuin en 4 slaapkamers - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACT thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's gezien de werken nog bezig zijn. De renovatie neemt zijn einde op 15 april 2021 ( foto's gekozen van dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

Regio rooigemlaan, vlakbij de Brugse poort en het Bourgoyen, vinden we deze kwalitatief gerenoveerde burgerwoning met super knappe gevel. (gevelbreedte 5 meter+ )
Het gelijkvloers telt vooraan een keuken ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven, dampkap, spoelbak), een apart toilet en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een nieuw aangelegd blauwsteen terras en grote tuin met aangename westelijke oriëntatie!

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime badkamer (dubbel wasmeubel, tweede toilet en douchebad), een eerste ruime slaapkamer en een tweede badkamer (regendouche en lavabo). De volgende twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Op de bovenste verdieping is nog een vierde slaapkamers aanwezig.

Mobi-score: 9,5 / 10, daar de woning gelegen is nabij openbaar vervoer (treinstation op 2 km, bus -en tramhalte op minder dan 500m) en invalswegen (vlak aan R40)!. Gunstige centrale ligging aan rand historisch centrum Gent, vlak aan de loop/fietsroute Coupure, nabij Bourgoyen, Groenvalleipark en Watersportbaan

CONTACT thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed