U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

BEZOEKDAG VOLZET - Grote gezinswoning met enorm potentieel

Contacteer SANDER op 0479 355 602 of via sander@vicusvastgoed.be OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN.

In de Bloemekenswijk staat deze ruime gezinswoning te koop. De staat kan beschouwd worden als op te frissen maar perfect bewoonbaar. Dit massieve huis is steeds feilloos onderhouden, moet technisch slechts beperkt aangepakt worden en beschikt over betonnen gewelven. Perfect voor wie wil verhuizen en gaandeweg wil renoveren.

Binnenkomen gebeurt langs de prettige inkomhal, die meeneemt naar de omvangrijke leefruimte. Hier zien we karakterelementen als de authentieke marmeren trap en vensterbanken terugkomen. Aansluitend vinden we de grote keuken met zicht op de zuid-west gerichte tuin. Door de breedte van het perceel (9,5 meter!) bedraagt de oppervlakte van de buitenruimte meer dan 100m2. Dankzij de locatie achter de Westerbegraafplaats is er bovendien geen enkele inkijk. Ook de perfect onderhouden badkamer vinden we op het gelijkvloers. Daarnaast is er grote inpandige elektrische garage van 30m2.

Op de bovenverdieping is er ruimte te over. Hier vinden maar liefst 5 slaapkamers die geheel naar wens kunnen ingedeeld of omgevormd worden. Er is een apart toilet aanwezig en wateraansluiting in verschillende kamers.

BEZOEKDAGEN VIA INSCHRIJVING OP ZATERDAG 17 EN ZONDAG 18 APRIL. De geafficheerde prijs is een richtprijs.

Contacteer SANDER op 0479 355 602 of via sander@vicusvastgoed.be OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed