U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9031 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde drie slaapkamer woning in centrum Drongen.

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan dubbele leefruimte en achteraan een ruime open ingerichte keuken (Siemens-toestellen). Het dubbel schuifraam geeft uit op een aangenaam stadsterras

De eerste verdieping omvat een ruime slaapkamer, een apart toilet en een full-badkamer (ligbad met jets, regendouche en dubbel wasmeubel). De tweede verdieping telt eveneens 1 slaapkamers.

De woning heeft bovendien een zeer gunstige ligging: op steenworp van het centrum Drongen, centraal ten opzichte van natuur (natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen en de Blaarmeersen, nabij openbaar vervoer en invalswegen (zoals R40/R4 en autostrades),

Bij het binnenkomen vinden we een een dubbele leefruimte afgewerkt in eikenhouten parket. Met achteraan een ruime geïnstalleerde keuken. Keuken met SIEMENS en WHIRLPOOL toestellen. Via een schuifraam komen we op een ruim terras (Blauwsteen) die via een zij-ingang ook bereikbaar is naast de woning. Alle technieken worden vernieuwd, nieuwe regenwaterput als ook een nieuwe septische put.

Boven vinden we twee ruime slaapkamers alsook een grote badkamer. Op het tweede verdiep is er nog een grote dakkamer met tweede badkamer.

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed