U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Unieke woning met loftgevoel en dubbele buitenruimte

Contacteer SANDER op 0479 355 602 of via sander@vicusvastgoed.be

In een historisch woonerf aan de Phoenixstraat vinden we deze gerenoveerde beluikwoning. MOBI-SCORE: 9,6/10. Vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), fietsroute Coupure en op een boogscheut van het Gentse stadscentrum.

Voor we deze woning binnenkomen vinden we een afgesloten, privé patio die dienst doet als eerste terras of fietsenstalling. De gelijkvloerse verdieping van het huis biedt verder plaats aan een gerenoveerde leefkeuken met kwalitatieve toestellen. Achteraan de woning bevindt zich een tweede groot zonneterras van 25m2! Licht verzekerd!

Het eerste verdiep telt een badkamer met toilet en een ruime open kamer die ingericht wordt als een extra comfortabele leefruimte of slaapkamer. De grote zolderverdieping herbergt nogmaals een omvangrijke slaapkamer.

Dit charmante huis is een ideale uitvalsbasis voor jonge starters of ouders die hun studerende kinderen willen huisvesten.

Contacteer SANDER op 0479 355 602 of via sander@vicusvastgoed.beNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed