U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Grote, gerenoveerde woning aan de waterkant

Contact: bel Sander op 0479 355 602 of mail naar sander@vicusvastgoed.be

Aan het water van de Groendreef vinden we dit grote, lichtrijke huis. De woning bevindt zich enerzijds vlakbij de kleine ring (R40) en anderzijds op 5 minuten fietsen van het Gentse stadscentrum. Rustig gelegen maar toch zeer bereikbaar (Mobi-score 9,4). In 2017 werd dit huis compleet gerenoveerd. Alle technieken, leidingen, kabels, toestellen, radiatoren werden sindsdien perfect onderhouden.

Binnenkomen gebeurt langs de aparte inkom. Hier bevindt zich het gastentoilet. Vervolgens betreden we de driedubbele open ruimte met zithoek, eetplaats en keuken. Door de brede ramen aan straatzijde, de lichtkoepel en het schuifraam aan terraskant valt hier de hele dag zon binnen. Het stadskoertje is zuidwestelijk georiënteerd en biedt plaats om gezellig buiten te tafelen. Bovendien is er op het gelijkvloers via de gang toegang tot een handige kelder.

De authentiek bewaarde trap leidt ons naar de eerste verdieping. Hier vinden we een zeer grote slaapkamer met hoog plafond en zicht op de Brugse Vaart. Daarnaast is er de uitgeruste badkamer met dubbel wasmeubel, douche en bad.

De tweede verdieping geeft ons nog eens twee gerieflijke slaapkamers. Al deze kamers werden voorzien van Veluxen, voldoende stopcontacten en aansluiting UTP & coax.

BEZOEKMOMENT ENKEL OP AFSPRAAK - ZATERDAG 8 MEI EN ZONDAG 9 MEI.

De geafficheerde prijs is een richtprijs.

Contact: bel Sander op 0479 355 602 of mail naar sander@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed