U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Burgerwoning met 6 slaapkamers, garage en voor-achtertuin (ZUID-WEST)

CONTACT Simon op 0498123708 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (zelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en materialen)

Woning met ruime garage! In de garage ook toegang tot kelder.

In de Parelhoenstraat vinden we deze ruime burgewoning. De woning beschikt in totaliteit over 6 slaapkamers en leuke voor- en achtertuin. Zowel ruimte binnen als buiten dus! MOBI score: 9/10: zeer vlotte verbinding E17, vlakbij Sint-Pieters-Station ...

Het gelijkvloers wordt gekenmerkt door veel lichtinval, open ruimtes en een karaktertrap. Ook te vinden : een berging, een gastentoilet en een volledig uitgeruste keuken (Bulthaup) met SIEMENS-toestellen (inductiekookplaat, hetelucht oven, frigo, vaatwasmachine en dampkap). Aansluitend vinden we het terras in blauwhardsteen en de stadstuin die zuidwest is georienteerd.

Op verdieping 1 zijn maar liefst 3 slaapkamers en 1 badkamer voorzien (waarvan een met ligbad en een met douche, beiden met dubbel wasmeubel). Op de tweede verdieping wordt dit netjes herhaald : 3 slaapkamers en 1 badkamer. Plaats genoeg ..

Elke kamer komt met een tv-en internetaansluiting.

NIEUW EPC na renovatie

CONTACT Thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed