U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9051 Gent

Omschrijving

4 slaapkamer woning op zeer rustige locatie

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De woning heeft een enorm goede verbinding met alle ontsluitingswegen, maar licht op een zeer rustig punt. Veel parkeermogelijkheden!

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort.

De voorgevel zal volledig gezandstraald worden. Ramen aan de voorkant zullen nieuw zwart houten schrijnwerk worden met superisolerend dubbel glas. Bij het binnen komen hebben we een aparte inkomhal met authentieke trap en apart toilet. Daarna komen we in een dubbele leefruimte met veel natuurlijk licht. Achteraan zit dan een volledig nieuwe keuken met toestellen (SIEMENS). Via een schuifraam heeft u toegang tot een zonnig (west) stadsterras. Op de eerste verdieping vinden we een dubbele badkamer met nog een extra toilet. Erna 2 zeer grote slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 grote slaapkamers.

Er is toegang via naar de achterkant van de woning!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed