U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uniek pand op Kramersplein ( Sint-Pietersplein )

CONTACT : Simon op 0498123708 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). De renovatie zit in een eindfase. Kramersplein 17 is volledig afgewerkt en kan getoond worden als kijkwoning. Voor meer info contacteer uw makelaar!

Deze nieuw gerenoveerde woning vinden we terug op het Kramersplein 19, een absolute toplocatie.

De woning werd gerenoveerd in 2020/2021 en is net helemaal af. De woning werd gestript en voorzien van een spectaculair nieuw jasje. Zo werden eerst alle technieken vernieuwd : elektriciteit, water, gas en rioleringen. Ook de isolatie werd grondig aangepakt, zo werden de vloeren geïsoleerd met PUR en het dak met mineral wol. De EPC is momenteel in opmaak en er wordt een gunstige score verwacht.

Ook de gevel kreeg een facelift met een grondige schilderbeurt en klassevolle nieuwe ramen met nieuwe beglazing (K-waarde 1.0 )

De volledige woning werd afgewerkt in eikenhouten parket. Op het gelijkvloers is een terras met tuin aanwezig. Op deze verdieping ook een nieuw geplaatste keuken met SIEMENS toestellen.

Er zijn 4 slaapkamers, steeds afgewerkt in Parket. Alle ruimtes zijn voorzien van TV en INTERNET aansluiting. Er zijn 2 badkamers aanwezig met moderne toestellen.

De woning werd reeds 1 laag geschilderd en ook de verlichting is al geplaatst.

Vlakbij het centrum en alle universiteiten en met een uitstekende verbinding naar Sint-Pieters-Station!

CONTACT : Simon op 0498123708 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed