U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Karakterwoonst in topstraat!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Verhuurwaarde 1200 EUR - vraag naar onze verhuurgarantie!


Mobiliteitsscore Realo 89% !!! Vlakbij de N9 die leidt richting het centrum van Gent of richting de autostrade, gelegen tussen Park De Vijvers en de Gentbrugse Meersen.

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Op vraag kan er een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/ gehanteerde materiaal keuzes...) Vraag ernaar bij uw makelaar! Aansluitend wordt dan de woning in de Jacob Van Arteveldestraat getoond!

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken : zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort.

Bij renovatie van de gevel zullen authentieke elementen geaccentueerd worden met oog voor karakter van de woning. De gevel zullen ze zandstralen. Binnenkomen doet u via een leuke trappenhal met authentieke trap. In de inkom is ook een gastentoilet met handenwasser voorzien. Het gelijkvloers beschikt over een dubbele leefruimte, alles opengetrokken voor optimaal comfort! Vanuit de keuken is er een schuifraam dat toegang biedt tot een zeer ruim zonneterras. Het plat dak van de keuken werd aangelegd als een groendak.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer . Naast de slaapkamers zijn er twee badkamers. Eerst een douchekamer met inloopdouche (regendouche) en ernaast een ruime lichtrijke badkamer met bad, douche en dubbel wasmeubel. (Kranen allemaal Van Marcke). Ook is er een tweede toilet!

Op het laatste verdiep vinden we dan nog eens 2 leuke slaapkamers.

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed