U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde twee slaapkamer woning op top locatie

CONTACTEER Jude 0494654051 of mail naar Jude@vicusvastgoed.be

VERHUURGARANTIE 790 EUR per maand wij zorgen voor een huurder tegen akte!

In hartje Gent Brugge / Ledeberg, nabij het Keizerpark vinden we deze gerenoveerde woning! Mobiscore 9,4/10: nabij openbaarvervoer, sport, ontspanning en verscheidene winkels , op minder dan 10 minuten fietsen in historisch centrum Gent, in hartje Gent! Alle invalswegen nabij (E17, R40, Brusselsesteenweg)

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met geïntegreerde SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductie-vuur, hete-lucht oven, dampkap) en een lichtrijke leefruimte. Het groot raam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras. De tegel zorgt voor een hedendaagse retro look.
De eerste verdieping beschikt over een eerste ruime slaapkamer, een badkamer (dubbel wasmeubel en douche) Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Door haar strategische locatie is dit woonhuis uiterst geschikt voor mensen die in Gent of de Gentse rand werken, voor investeerders als verhuringspand of voor ouders die studerende kinderen willen huisvesten.

CONTACTEER Jude 0494654051 of mail naar jude@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed