U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Gent

Omschrijving

Uniek landhuis met bijwoonst en aangelegde tuin in Gentse rand

Contact : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

Op de antwerpsesteenweg vinden we deze unieke kasteelwoning met bijgebouw. Het pand is volledig vrijstaand en heeft een krachtige uitstraling. De oprit brengt u tot een bijwoonst met uitbreidingsmogelijkheden. De tuin rondom is volledig aangelegd : terrassen, gras, hagen ... en rondom is een boomlijn voorzien om een privésfeer te creëren. Rust in het groen.

De woning werd aangepakt met respect voor de authentieke elementen. Enkel wat nodig was werd gestript en vernieuwd om zo tot een harmonieus geheel te komen tussen oud en nieuw. Zo zijn trappen, houten vloeren, schouwen, wandtekeningen en authentieke tegelvloeren bewaard. Het pand ademt geschiedenis uit.

Het pand wordt getekend door volume en licht. Elke ruimte is hoog, groot en lichtrijk. Hoge plafonds en de vele glaspartijen zijn hiervoor verantwoordelijk.

Op het gelijkvloers hebben een dubbele leefruimte met toegang tot de keuken. Beiden zijn ook verbonden met het terras en tuin. De synergie tussen buiten en binnen is perfect. In de inkomhal, met de prachtige authentieke trap, is ook een gastentoilet en een grote berging.

Boven zijn een 5tal slaapkamers (telkens in de authentieke vloeren) en 1 grote badkamer. Ook zijn er voorzieningen om een 2e badkamer aan te leggen, maar hier zijn nog geen toestellen voorzien.

Het bijgebouw naast de woning is polyvalent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van ontspanningsruimte tot bijwoonst en van opslagplaats tot koetshuis ... u heeft het voor het kiezen.

Uitstekende verbinding naar Dampoort en R4 voor de invalswegen.

Contact : Thomas op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed