U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning op boogscheut van centrum Gent

CONTACT: Bel Jude op 0494 65 40 51 of mail naar jude@vicusvastgoed.be

In het hartje van de gezinsvriendelijke stadsbuurt dampoort, treffen we deze recent gerenoveerde woning. In 2021 werd dit huis volledig gestript en voorzien van alle hedendaagse technieken, aansluitingen en comfort. Ideaal als investering, voor jonge starters of ouders die hun studerende kinderen willen huisvesten op een toplocatie. Vlakbij N70, R40, bushaltes en op 6 minuten fietsen van historisch centrum Gent en station Dampoort.

De benedenverdieping bestaat uit een half afgescheiden keuken-en leefruimte. Dankzij de ramen aan straatzijde en het schuifraam aan de stadskoer, baadt deze woning in het zonlicht. De stadstuin is zo'n 13m2 groot, is gunstig georiënteerd en heeft verrassend weinig inkijk.

De eerste verdieping biedt plaats aan, een multifunctionele kamer met aansluitend een uitgeruste badkamer met douche en lavabo. Een verdieping hoger vinden we een volwaardige slaapkamer.
Elke kamer werd uitgerust met voldoende stopcontacten en aansluiting voor internet en televisie. De woning kan door de aannemer geprimerd worden zonder meerkost.

Plan snel een bezoek in.

CONTACT: Bel Jude op 0494 65 40 51 of mail naar jude@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed