U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Unieke beluikwoning in hartje Gent

CONTACT: Bel Sander op +32479355602 of via sander@vicusvastgoed.be

Aan de voet van de Sint-Martinuskerk te Gent, Ekkergem bevindt zich deze verrassend ruime beluikwoning. Het gezellige huis situeert zich op wandelafstand van de Coupure, historisch centrum, Watersportbaan en R40, maar baadt in de rust van het doodlopend straatje.

Op de benedenverdieping vinden we een comfortabele leefruimte met aansluitend keuken. Dankzij de lichtkoepel valt de zon hier prettig binnen. Verder vinden we een badkamer en een technische bergplaats met aansluiting voor wasmachine en droogtrommel. De eerste verdieping beschikt over een grote slaapkamer en ruime overloop die kan benut worden naar keuze. De zolderverdieping herbergt een grote, geheel geïsoleerde ruimte met Velux-ramen die kan dienst doen als master bedroom, extra kamer of bureau. Opmerkelijk aan deze woning is dat de doorgang naar het tweede deel van de straat onder het huis loopt. Deze doorgang maakt integraal deel uit van het perceel en kan dus als terras gebruikt worden.

VERKOOP AAN VRAAGPRIJS, FIRST COME - FIRST SERVE. (Geen gedoe met instelprijs of opbod.)

De bezoekdag vindt plaats op woensdag 18/8 van 15u30 tot 18u30. Inschrijven dient te gebeuren via onderstaande contactgegevens.

CONTACT: Bel Sander op +32479355602 of via sander@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed