U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde 5 slaapkamer woonst met veel karakter elementen

Contacteer Simon: simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123708
De eigenlijke woning wordt momenteel grondig gerenoveerd. De weergegeven foto's zijn aldus referentiefoto's van een gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Er kan een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/materiaalkeuzes...). Vraag ernaar bij uw makelaar!"

"De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd, met de nodige aandacht voor duurzaamheid en comfort."

"Een lastenboek met de gebruikte materialen en werken kan steeds opgevraagd worden en wordt bij aankoop individueel met de koper overlopen. Het staat de kandidaat steeds vrij een bouwkundig onderlegd persoon mee te nemen tijdens het plaatsbezoek. Na aankoop kan men samen met de makelaar nogmaals een afspraak maken om de werf te bezoeken. Voor akte wordt een algemene rondgang gedaan waar alle partijen de afgesproken werken overlopen.”

Op deze woning zijn volgende garanties van toepassing:
- Contractuele 30-jarige garantie tegen opstijgend vocht;
- Wettelijke 10-jarige aansprakelijkheid voor structurele aannemingswerken;
- Wettelijke 2-jarige aansprakelijkheid voor toestellen.

De indeling van de woning is als volgt:
Gelijkvloers: aparte inkom met authentieke trap, toilet, open keuken, dubbele leefruimte, ruime stadstuin.
Eerste verdiep: ruime badkamer met bad, dubbel wasmeubel, douche en toilet, grote slaapkamer
Tweede verdiep: twee slaapkamers

Het gelijkvloers telt vooraan een keuken ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven, dampkap, spoelbak), een apart toilet en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een ruim nieuw aangelegd blauwsteen terras.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime badkamer (dubbel wasmeubel, tweede toilet en douchebad), een eerste ruime slaapkamer en een tweede badkamer (regendouche en lavabo). De volgende twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Op de bovenste verdieping is nog een vierde en vijfde slaapkamer aanwezig.

Mobi-score: 9,5 / 10, daar de woning gelegen is nabij openbaar vervoer (treinstation op 2 km, bus -en tramhalte op minder dan 500m) en invalswegen (vlak aan R40)!. Gunstige centrale ligging aan rand historisch centrum Gent, vlak aan de loop/fietsroute Coupure, nabij Bourgoyen, Groenvalleipark en Watersportbaan


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed