U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

Gezinswoning met zalige tuin te Gentbrugge

CONTACT: Sander via +32479355602 of sander@vicusvastgoed.be

Deze woning wordt verkocht aan vraagprijs (zonder opbod).

Op rustige maar tegelijk bijzonder bereikbare locatie te Gentbrugge vinden we deze verrassend ruime, gerenoveerde gezinswoning. Dit huis werd van kop tot teen onder handen genomen in 2015 en laat zich kenmerken door een zonnige tuin van 75m2. Deze buurt in Gentbrugge biedt de ideale mix voor mensen die niet onmiddellijk in de drukte willen duiken, maar toch op 15min fietsen in het Gentse stadscentrum willen kunnen staan. Bovendien zijn invalswegen en openbaar vervoer vlakbij.

Binnenkomen gebeurt langs de aparte inkomhal, die ons via de glazen schuifdeur naar de opengetrokken leef-en keukenruimte brengt. De renovatie hield rekening met de authentieke elementen waarover de woning destijds beschikte. Zo werd de authentieke trap bewaard en herkennen we aan de boog de oorspronkelijke indeling van het huis. Langs de keuken zit een groot schuifraam dat toegang geeft naar de nette tuin.

Op de eerste verdieping vinden we een grote badkamer met bad, douche, dubbel wasmeubel en aansluiting voor wasmachine. Ook de grootste slaapkamer vinden we op dit verdiep. Op de tweede verdieping bevinden zich nogmaals twee comfortabele slaapkamers, allen uitgerust met aansluiting UTP en coax.

CONTACT: Sander via +32479355602 of sander@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed