U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Woning met ruime tuin vlak aan de Gentse dokken

Contacteer Simon: simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123708

De eigenlijke woning wordt momenteel grondig gerenoveerd. Er kan een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/materiaalkeuzes...) om erna naar de effectieve werf te gaan. Hier kunnen bepaalde zaken nog gekozen worden in het renovatie proces. De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Vraag ernaar bij uw makelaar!

"De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd, met de nodige aandacht voor duurzaamheid en comfort."

De indeling van de woning is als volgt:
Gelijkvloers: aparte inkom met authentieke trap, toilet, open keuken, dubbele leefruimte, ruime stadstuin.
Eerste verdiep: ruime badkamer met bad, dubbel wasmeubel, douche en toilet, grote slaapkamer
Tweede verdiep: twee slaapkamers

Het gelijkvloers telt vooraan een keuken ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-luchtoven, dampkap, spoelbak), een apart toilet en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een ruim nieuw aangelegd blauwsteen terras met aansluitende tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime badkamer (dubbel wasmeubel, tweede toilet en douchebad), een eerste ruime slaapkamer. De volgende twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

EPC na installeren technieken alles conform nieuwe normen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed