U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Buitenkans in historisch centrum!

CONTACT: Bel Thomas op 0474 26 27 58 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

In de historische Begijnengracht, een autoluwe straat aan de voet van het Gravensteen, vinden we deze geheel gerenoveerde multifunctionele woning met maar liefst 4 slaapkamers. Het statige huis is perfect geschikt voor wie te midden van het Gentse stadsleven, op wandelafstand van alle trekpleisters, gastronomische locaties, Sint-Elisabeth Begijnhof en universiteitsfaciliteiten wilt wonen. In deze buurt worden maar zelden woningen te koop gesteld.

Het charmante huis werd volledig gerenoveerd in 2017 en voldoet aan alle hedendaagse standaarden. Er werd geopteerd voor zoveel mogelijk lichtinval, frisse materialen en open ruimten. Elke kamer werd voorzien van voldoende stopcontacten en aansluiting voor UTP en coax. Elektriciteit conform, gunstig EPC, verwarming (condensatieketel) op aardgas.

Langs een aparte inkomhal betreden we de grote keuken-en leefruimte. Het aangeklede stadsterras en de lichtkoepel zorgen onmiddellijk voor een prettig binnen-buiten-gevoel. Er is een (droge) kelder die extra berging biedt. Op de eerste verdieping vinden we toilet, badkamer en slaapkamer 1. Een verdiep hoger vinden we nogmaals twee volwaardige slaapkamers, om tot slot op de derde verdieping de vierde en grootste slaapkamer te treffen.

Uitzonderlijke opportuniteit om u te vestigen in de meeste gegeerde buurt van Gent.

Verkoop aan vaste vraagprijs (geen instelprijs of gesloten enveloppes)!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed