U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

4 slaapkamerwoning centrum Gent

CONTACT: Jude: 0494654051 of jude@vicusvastgoed.be

Op een bijzonder bereikbare locatie te Gent vinden we deze verrassend ruime, gerenoveerde 4-slaapkamerwoning. Dit huis werd van kop tot teen onder handen genomen in 2017 en heeft bovendien een gezellig stadsterras.

MOBI-SCORE: 9,5/10. Deze woning is gelegen in het hartje van Gent Centrum. Vlakbij verscheidene campussen en het historische centrum van Gent. Invalswegen en openbaar vervoer vlakbij. zeer goede busverbindingen in nabije omgeving.

Binnenkomen gebeurt langs de aparte inkomhal, die ons naar de ruime dubbele leefruimte brengt. Ook de keuken bevindt zich op het gelijkvloers. De renovatie hield rekening met de authentieke elementen waarover de woning destijds beschikte. Zo werd de authentieke trap bewaard. Langs de keuken zit een groot schuifraam dat toegang geeft naar het nette stadsterras.

De bijzonder grote kelder met een aansluiting voor wasmachine en droogkast fungeert als grote troef van de woning.

Op de eerste verdieping vinden we een grote badkamer met bad, douche en dubbel wasmeubel. Ook twee grote slaapkamer vinden we op dit verdiep. Op de tweede verdieping bevinden zich nogmaals twee comfortabele slaapkamers, allen uitgerust met aansluiting UTP en coax.

Ouders met studerende kinderen: ideale ligging! Sla nog snel uw slag, voor het academiejaar begint.
Investeerder? Verhuurwaarde 1300 euro
Eindgebruiker: unieke ligging in de bruisende stad

RENDEMENT: 3,6 %

CONTACT: Jude: 0494654051 of jude@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed