U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Omschrijving

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0471 33 27 20

In het bruisende Ledeberg treft men deze uiterst ruime gezinswoning die in 2016 gerenoveerd werd.
Enkele grote troeven zijn de strategische ligging, ruime woning met 5 grote slaapkamers, diepe tuin met kippenren én zonneterras op verdiep 1, zuidelijke oriëntatie.
De indeling is als volgt: De inkomhal mondt uit op de authentieke trap en biedt toegang tot een ruime kelder. Verder treft men de leefruimte, eetplaats en open keuken. Vervolgens is er een aangenaam terras gevolgd door een diepe tuin en die perfect georiënteerd is. Het gelijkvloers wordt verder gekenmerkt door zijn hoge plafonds.
Op het eerste verdiep treft men twee grote slaapkamer, apart toilet en een badkamer met bad, douche en dubbel wasmeubel. Op dit verdiep is tevens de toegang tot het zonneterras. Op de tweede en derde verdieping zijn er nogmaals 3 ruime slaapkamers. In alle ruimtes is er tevens continue af- en aanvoer van lucht dankzij het ventilatiesysteem TYPE D. De voorgevel heeft driedubbele HR beglazing.
VERHUURWAARDE = 1600 EUR/maand. De woning is vrij bij akte.

CONTACT gilles@vicusvastgoed.be of 0471 33 27 20


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed