U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Renovatie Gentbrugge / Ledeberg

Op de rand tussen Gentbrugge en Ledeberg, In de Jozef Vervaenestraat vinden we deze woning die momenteel een grondige renovatiebeurt krijgt!

Hoogstaande afwerking met kwalitatieve materialen! Nieuw geplaatste keuken met vaatwas, inductie, oven, koolstofafzuig, dubbel spoelbak met trompetkraan, etc ... Vloeren afgewerkt met parket. Grote open leefruimte, met dubbel opendraaiend raam naar terras. Volledig nieuw geïnstalleerde badkamer met ligbad met jets, ruime douche, dubbel wasmeubel met grote spiegel en een handoekdroger. 3 slaapkamers, op 1 eerste verdieping en 2 op tweede verdieping. Aangenaam stadsterras langs de keuken aanwezig. Dit alles op een boogscheut van centrum gent, met uitstekende verbinding via openbaar vervoer. Ook de universiteiten zijn vlot bereikbaar. De foto's zijn van een vergelijkbare woning die net gerenoveerd werd door dezelfde aannemer, deze woning wordt met dezelfde materialen op identieke wijze gerenoveerd! Reeds te bezichtigen.

EPC na plaatsen verwarmingsinstallatie

Voor alle info mailt u naar thomas@vicusvastgoed.be of belt u op 0474262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed